Menukort
AFTEN
Sardiner - citronmayo - ristet brød 85,-
Hummus - peperoncino olie og brød 55,-
Charcuterie - oliven 115,-
Bruschetta "Pico de Gallo"
tomat, avocado og koriander mash 85,-
Cecina fritter på kikærtemel
med lime/koriander dyp 65,-
Polpette med tun eller ansjos
serveret med salsa chancho en piedra 65,-
Let cassoulet på hvidvin og urter - cannellini bønner - spinat -salsiccia
serveret med surdejsbrød 165,-
Vitello tonnato - rucola -kapersbær -syltede rødløg
95,-
Dagens Pasta 125,-
2 dejlige oste 125,-
Tiramisu alla Enrica 65,-
Affogato - gelato di crema og espresso 55,-
Marokkansk appelsin mandel kage 65,-
MORGENMAD
Hjemmebagt grovbolle med vesterhavsost 45,-
Overnight oats m chiafrø, citronskal
frugt og ristede nødder 65,-
Blødkogt æg m bolle eller rugbrød
og vesterhavsost 55,-
Yoghurt naturel m bærkompot og granola 55,-
Croissant 28,-
Huevos Rancheros - krydret tomat og bønner med spejlæg 65,- + brød 15,- ekstra spejlæg 15,-
Morgen "komplot" - bolle, ost, æg, yoghurt/oats og friskpresset juice 145,-
FROKOST
Avokado med syltede rødløg og urter 65,-
Hønsesalat m estragon og æble 65 ,-
Røget laks rørt med rygeostcreme og dild 85,-
Tunmousse med kapers, syltede rødløg 75,-
Bruschetta "pico de gallo" 85,-
SMÅ SNACKS
Hummus med olie og brød 55,-
Oliven 45,-
Salte nødder 45,-
BORDBESTILLING PÅ TLF 31 70 22 01
