top of page

Menukort  

AFTEN

Sardiner - citronmayo - ristet brød 85,-

Hummus - olivenolie og brød 55,-

Charcuterie - nocellara oliven 115,-

Bruschetta "Pico de Gallo"

tomat, avocado og koriander mash 85,-

Panisse fritter på kikærtemel

med lime/koriander dyp 65,-

Polpette med tun

serveret med salsa chancho en piedra 65,-

Langtidsbraisserede svinekæber på salvie, cider og fennikel

serveret med kartoffelmos 165,-

Vitello tonnato - rucola -kapersbær -syltede rødløg

95,-

Dagens Pasta 125,-

2 dejlige oste 125,-

Tiramisu alla Enrica 65,-

Affogato - gelato di crema og espresso 55,-

MORGENMAD 

Hjemmebagt grovbolle med vesterhavsost 45,-

Overnight oats m chiafrø, citronskal

frugt og ristede nødder 65,-

Blødkogt æg m bolle eller rugbrød

og vesterhavsost 55,-

Yoghurt naturel m bærkompot og granola 55,-

Croissant 28,-

Huevos Rancheros - krydret tomat og bønner med spejlæg 65,- + brød 15,- ekstra spejlæg 15,-

Morgen "komplot" - bolle, ost, æg, yoghurt/oats og friskpresset juice 145,-

FROKOST

Avokado med syltede rødløg og urter 65,-

Hønsesalat m estragon og æble 85 ,-
Røget laks rørt med rygeostcreme og dild 85,-

Tunmousse med kapers, syltede rødløg 75,-

Bruschetta "pico de gallo" 85,-

SMÅ SNACKS


Hummus med olie og brød 55,-

Nocellara oliven 45,-

Salte mandler 45,-

 

BORDBESTILLING PÅ TLF 31 70 22 01

IMG_2924.JPG
bottom of page